Takläggare i Ulricehamn och Borås

Är du ute efter ett nytt tak eller rivning av ett befintligt? Våra takläggare i Ulricehamn och Borås hjälper dig oavsett vilket sorts takarbete du behöver hjälp med!

Takrenovering

Vi på Taktäckarna i Jönköping AB har god erfarenhet kring att utföra olika sorters takarbeten. Du kan få hjälp med alltifrån att anlägga ett nytt tak på ett nybyggt hus till ett renovera ett slitet tak på en gammal bostad. Våra takläggare undersöker och planerar takarbetena tillsammans med dig och kommer fram till vad som behöver göras. Det är sedan upp till dig att besluta kring om du önskar göra en mindre takrenovering eller en större takomläggning.’

Ulricehamn och Borås

Vi har en välutbildad personalstyrka bestående utav takläggare med ett gediget intresse för takarbeten. Vi har i dagsläget två stycken projektgrupper som åker ut och hjälper både privatpersoner och företag runt omkring i hela Västra Götalands län.

Behöver du hjälper utav takläggare i Ulricehamn, Borås, Mölndal, Kungälv, Jönköping, Värnamo eller Kungsbacka – kontakta oss på Taktäckarna i Jönköping AB!