Takläggare i Kungsbacka och Värnamo

Vi på Taktäckarna i Jönköping AB har varit aktiva inom branschen sedan 2011. Sedan dess har vi hunnit hjälpa otaliga nöjda kunder med olika sorters takarbeten. Flertalet av våra takläggare har varit med oss i många år och är idag väl insatta i våra arbetsmetoder och har dessutom god vana kring att utföra olika sorters takarbeten. Under åren har våra takläggare förfinat sin samarbetsförmåga vilket leder till ett effektiviserat arbete och långlivade resultat.

Våra tjänster

Vi erbjuder flertalet olika tjänster och det är alltid kunderna själva som beslutar kring vilka tjänster som ska utföras. Under våra verksamma år har vi varit behjälpliga med bland annat renoveringar, omläggningar, nyläggningar och taktvätt.

Samtliga tjänster utförs med fokus på hög hög kvalitet och noggrannhet och vi eftersträvar alltid ett professionellt och hållbart resultat. När du tar hjälp av oss kan du vara säker på att du får det resultat som du önskar dig.

ROT-avdrag

Privata kunder som tar del utav våra tjänster har även möjligheten att ta del utav ROT-avdraget och få skattreducering på arbetskostnaden. Samtliga kunder får dessutom fulla garantier på alla utförda takomläggningar och takrenoveringar.

Låt oss se till att taket skyddar ditt hus som det ska göra genom att ta hjälp utav våra takläggare i Kungsbacka och Värnamo. Ring eller mejla oss om du har några frågor!

Vi har en bred verktygslåda och hjälper dig med ditt tak!